Welkom op de downloadsectie van Zoo Tycoon Wereld
     Zondag
     20 May 2018
     16:32

Ztw downloads service

He? Wat is nou weer de downloads service? Nou precies wat de naam al zegt. Bij onze downloads hoort ook een service. hier wordt uitgelegd wat dat inhoudt:

  • Vertalingsservice
  • Self-installers

Vertalingsservice

Als je wel eens een download van een Engelse site download, dan heb je vast wel gemerkt dat deze ingame geen tekst hebben. Hiervoor is een oplossing: vertaling. Sommige mensen kunnen downloads vertalen, zodat je ingame toch Nederlandse tekst hebt. Voor Zoo Tycoon Wereld zijn dit:

In dit mailtje moet je vermelden:

  • welke download en een link
  • hoe je hem wilt ontvangen (via e-mail of via PB op ztw)
Je kunt natuurlijk niet verwachten dat ze hem binnen de kortste tijd naar je terugmailen! Soms kost het wat tijd omdat ze bijvoorbeeld weg zijn. Ga de download ook niet naar allebei sturen, anders word hij dadelijk 2 keer vertaald!
We doen GEEN packs meer!
 
Hopelijk hebben jullie wat aan deze service!
 
Self-installers

Sommige mensen beweren dan bij hen de downloads niet werken zonder een self-installer. Of dat puur luiheid is? Wie zal het zeggen, maar gelukkig is Raymond zo aardig om dan voor die mensen een self-installer te maken. Mail de download die je wilt naar:

Ga hem nou niet ineens bedelven onder allemaal mailtjes!
Een download per mailtje lijkt me meer dan genoeg. Houd er ook hier rekening mee dat hij niet altijd binnen een dag terug kan/zal mailen, het maken van een self-installer is nou niet echt simpel.

 Let op! Voorlopig geldt deze service alleen voor de ztw downloads! Als je nog een andere met self-installer wilt, moet je dat met hem zelf via PB regelen.

 

Site menu
Zoeken
Links
Site populairiteit
Copyright ZTW Download-sectie © 2018 Powered by uCoz