Welkom op de downloadsectie van Zoo Tycoon Wereld
     Maandag
     21 May 2018
     14:00
Site info
 
Hier kun je informatie vinden over de downloadssectie. Voor informatie over ztw zelf, kun je naar de site zelf gaan.
 
 
Deze downloadssectie is de derde downloadssectie van ztw.
 
De eerste downloadssectie, werd beheerd door Sophie. Zij had een eigen site, en had een appart gedeelte gemaakt voor de ztw downloads. Na een lange tijd de sectie beheerd te hebben, werd ze minder actief op Zoo Tycoon Wereld, en dus ook met de downloadssectie. Er kon niet meer vaak geupload worden. Dit ging zo door tot er besloten werd een nieuwe downloadssectie te maken.
 
De tweede downloadssectie werd gemaakt via Freewebs. Er kwam ook een nieuwe beheerder: Erry2000 (Errol). Dit werd een prachtige site, met zeker 3 keer zoveel downloads als op de oude sectie. Om de site te verbeteren werd er af en toe met html gewerkt. Dit ging echter na een tijdje mis! Er kon nog doorgegaan worden met de sectie, maar het uploaden ec. zou veel moeilijker worden. Er werd een mailtje gestuurt naar het Freewebs team. Die vertelde dat er inderdaad een makkelijke oplossing was, maar deze was alleen voor betalende leden. De downloadssectie was nog op een andere manier te fiksen, maar dat zou bijna net zo veel tijd kosten als het maken van een gloednieuwe, via een site die wel vrijwel onbeperkte html-opties en een goede service bood. Dat was Ucoz.
 
De derde downloadssectie, is de huidige. Ucoz had enorm veel meer te bieden dan Freewebs. Bovendien ondersteund het veel meer html-opties, heb je meer vrijheid, bied het een betere service, heeft het een kortere domeinnaam en zo zijn er nog een aantal voordelen! Echter wist Errol niet zo enorm veel van html dat hij de nieuwe opties meteen compleet begreep. Gelukkig dat er een goede vriend van ztw was, met ervaring en motivatie om te helpen: Raymondhoek (Raymond). De site word op het moment dus beheerd door deze 2 mensen. Hopelijk hoeven we in de toekomst niet zo vaak meer van site te wisselen, want het levert een hoop gedoe op...
 
Downloads crew
 
De downloads beheren zichzelf natuurlijk niet. De downloads crew zorgt ervoor dat de site is zoals hij nu is, dat er word geupload, dat contacten worden behouden, dat foto's worden gemaakt... noem het maar op! Hier stellen we ze even aan je voor, en kun je lezen wat ze precies doen:
 
Errol (Erry2000), downloadsbeheerder
Errol is de downloadsbeheerder van ztw. Hij zorgt voor het bewaren en het uploaden van de foto's en de downloads, en zorgt er ook voor dat alle informatie op de juiste manier op de site komt te staan. Ook is hij verantwoordelijk voor eventuele fouten. Met al je vragen en/of opmerkingen daarover kun je bij hem terecht.
 
Raymond (Raymondhoek), downloads mede-beheerder
Raymond is de technische dienst medewerker van de site. Hij zorgt voor de layout, en een groot deel van de site-coderingen. Ook helpt hij rondom de downloads, en met het nemen van beslissingen. Zonder hem zou deze nieuwe downloadssectie er niet zijn!

Copyright informatie

ZTW heeft toestemming voor al haar downloads die online staan, en zal deze toestemming niet verder weggeven. Dit is geheel de keuze van de designer zelf. Vragen of opmerkingen hierover kunnen gesteld worden via de menu optie "contact".

ZTW has permission for al their downloads online, and won't give this permission away. This is totaly the choice of the designer. For questions about this subject you can use the menu option "contact".
Site menu
Zoeken
Links
Site populairiteit
Copyright ZTW Download-sectie © 2018 Powered by uCoz