Welkom op de downloadsectie van Zoo Tycoon Wereld
     Maandag
     21 May 2018
     13:48
Designers informatie
 
Op deze pagina kun je informatie vinden over de ztw designers, de ztw downloadsrechten, en de designers kunnen ook meer informatie vinden.
 
 
Designer worden
 
Niet iedereen die een download naar de site instuurd is meteen een designer. Na het insturen van één of een paar downloads, word je genoemd in de downloadssectie erelijst. Hierop staan alle mensen die een bijdrage geleverd hebben aan de downloadssectie.
Als jij je downloads showt op ztw, en actief en vaak downloads instuurd, kan er met de crew overlegd worden om je een designers titel te geven. Dit gebeurt uitsluitend als de crew vindt dat je het verdiend. Er zit dus geen regelmaat in, en het heeft ook geen zin erom te vragen.
Heb je je designers titel, en blijf je lang actief designen voor de site, dan kun je toegevoegd worden aan de designers groep. Deze groep heeft meer rechten, zoals onder andere het hebben van meer opslagruimte voor files op ztw, en het zien en meeoverleggen in het crewforum.
 
Basisinformatie
 
De designers van onze site momenteel:
 • Africanfreak
 • Sophie
 • Jannick
 • Paardjee
 • Raymondhoek
 • Holden
 • Erry2000
Wanneer je een klacht hebt over de downloads, is het niet de bedoeling dat je de designer een PB stuurd, tenzei deze zelf aangeeft dit niet erg te vinden. In alle andere gevallen dien je contact op te nemen met de downloadsbeheerders, die dit probleem met de designers bespreken.
 
Misschien dat je een designer tegen komt die je niet van het forum kent. Dat komt omdat mensen die eenmaal designer zijn, hun rank blijven houden, ook wanneer ze stoppen als ZTW designer!
 
Toestemmingsinformatie
 
Wanneer jij je download instuurd naar ztw, geef je de downloadssectie enige rechten over je download. Hier kun je vinden welke rechten je juist, of juist niet weggeeft.
 • De downloadssectie zal andere mensen nooit toestemming geven jouw download ergens anders online zetten, en de download ook uitsluitend op de Zoo Tycoon Wereld downloadssectie gebruiken. Mensen die toch een verzoek indienen voor een download op hun site, worden doorverwezen naar de designer.
 • Je download mag ten aller tijden geweigerd worden. Dit zal echter alleen gebeuren wanneer hier een goede reden voor is, zoals een bug, of in het geval van een zoo, te veel gebruikte downloads.
 • De rechten van je download geef je aan ztw, en niet aan de (downloads)beheerder. Hij zal dan ook alleen hier gebruikt worden.
 • Downloads worden niet veranderd of aangepast zonder dat er toestemming is van de designer. Ook zullen downloads met een kleine bug niet van de site afgehaald worden.
 • Gebruik nooit materiaal van onze sectie zonder toestemming! Dit geldt voor: downloads zonder toestemming van de maker. Onze links, je zult je download zelf moeten uploaden. De foto's, die kun je zelf ook maken, behalve in zeer uitzonderlijke gevallen wanneer je toestemming hebt van de beheerder.
 • Denk wanneer je je download instuurd aan devolgende informatie: de download zelf (uploaden doen wij voor je), de naam die je bij maker wilt hebben en de benodigdheden. Het gebeurt helaas nog te vaak dat er onnodige mailtjes/PBs worden gestuurd omdat informatie ontbreekt.

Download insturen

Wil je jouw download hier op de downloadssectie? Dan kun je hem insturen naar ztw. Op sommige sites gaat dit via een speciaal forum, maar op ztw kun je hem gewoon in een mailtje, of uploaden en de link via een PBtje sturen. Dit kan naar erroldecrom@home.nl , of via een PB naar Erry2000 (op de ztw forums). Echter hebben we ook een speciale pagina waarmee je een download in kunt sturen. Daar geven wij persoonlijk de vookeur aan. Klik hier om naar die pagina te gaan.
Downloads zullen er altijd op komen. Naar zoo's wordt eerst wel even gekeken. Bij vertaalde downloads moet er een toestemmingsmailtje van de maker bij. Probeer deze niet te vervalsen, want dan kun je een flinke ban krijgen!
Bij deze downloads moet een klein beetje informatie: de download zelf natuurlijk, maar ook de benodigdheden. Het liefste de biome, de talen en een plaatje er ook bij, maar die kunnen we zelf eventueel ook nog wel maken/uitzoeken.
 
 
Designers verantwoordelijkheden
 
 - Bugs in downloads moeten gemeld worden bij de ZTW crew, en NIET bij de designer. ZTW zal contact opnemen met de designer, en die zal kijken of de bug verholpen kan worden. Een download die een grote bug bevat kan gewijgerd of verwijderd worden
 - ZTW moet er vanuit kunnen gaan dat downloads voor inzending goed getest zijn, en geen gestolen materiaal bevatten. Gebeurt dit wel, zal de download direct verwijderd worden. Voor gestolen materiaal is ZTW echter niet verantwoordelijk. Hierover zullen we zelf contact opnemen met de designer. Dit hoeft niet via een "normaal" lid te gebeuren.
 - Wanneer je download op ZTW staat, kan deze er alleen nog met een goede reden vanaf worden gehaald.
 - ZTW zal jouw download nooit veranderen zonder jouw toestemming.
 - Voel je niet verantwoordelijk je download te veranderen wanneer leden hem niet leuk lijken te vinden. Het is jouw download, en jij bepaald hoe deze wordt!
 
 
Kort samengevat
 
- Iedere download/zoo kan op ZTW, zolang er maar niet te veel downloads in de zoo gebruikt zijn, en de download/zoo geen bugs bevat
- Leden hoeven onder geen enkele omstandigheid zelf contact op te nemen met onze designers! Gebeurt dit je als designer wel, meldt dit dan bij de downloadsbeheerder.
- Bugs in downloads zijn niet de verantwordelijkheid van de downloadssectie, deze zal er echter wel voor proberen te zorgen dat ze verwijderd worden.
- ZTW zal ingestuurde downloads NOOIT zonder toestemming van de designer veranderen.
- Je inzending dient goed getest te zijn, en geen gestolen meteriaal te bevatten.
- Je bent niet na het insturen van één of een paar downloads meteen designer. Dit wordt geheel door de crew bepaald, en hierover hoeven geen vragen gesteld te worden.
- Uploaden doen de downloadsbeheerders in eigen tempo, ook hier hoeft niet gevraagt om te worden.
- De links/plaatjes/downloads van ZTW mogen nergens anders gebruikt worden. In hele bijzondere gevallen kun je hiervoor toestemming vragen aan de beheerder.
- Je mag onze downloadssectie op jouw site doorlinken. Je mag absoluut NIET onze downloads op jouw site doorlinken.
- Problemen, klachten of andere zaken over de downloadssectie dienen alleen bij de hoofdbeheerder gemeld te worden. Dus niet bij de mede-beheerders, en al helemaal niet bij de designers!
- Na veel downloads te hebben ingestuurd, krijg je de designers titel. Als je daarna blijft insturen, of wanneer je al een titel hebt, kun je toegevoegd worden aan de designers groep.
- Als je je download naar ZTW instuurd, vergeet dan niet de link, de benodigdheden en de naam die je bij maker wilt hebben te vermelden!
- De exclusieve downloads staan niet op de downloadssectie!
 
Veel gestelde vragen
 
V. Hoe word ik een ztw designer?
A. Door een aantal downloads op de site te showen, en naar de site in te sturen.
 
V. Mag ik de downloads van ztw ook op mijn eigen site zetten?
A. Alleen als je toestemming hebt van de designer. De site mailen heeft dus geen zin!
 
V. Willen jullie een goed woordje voor me doen bij een van de designers?
A. Nee, downloads voor andere sites zijn niet onze verantwoordelijkheid.
 
V. Hebben jullie wel toestemming voor de vertaalde downloads op ztw?
A. Ja, van iedere buitenlandse designer hebben we toestemmingsmailtjes.
 
V. Ik heb toestemming van de maker, mag ik dan de links/plaatjes van deze site gebruiken?
A. Nee, in elk geval niet zonder toestemming.
 
V. Kan ik iedere download naar ztw opsturen?
A. Een download altijd, zolang er geen bugs inzitten, een zoo alleen als er niet al te veel downloads gebruikt zijn!
 
V. Mag ik de site mailen (via contact) als ik vragen heb over de downloads?
A. Ja, natuurlijk! Mede daarvoor is die pagina er.
 
V. Hoe bereik ik designers?
A. Gewoon flink rondmailen/PBen!
 
V. Bij wie kan ik terecht voor vragen of klachten over de downloads?
A. Bij Erry2000, dus NIET bij de mede-beheerders!
 
V. Mag ik ztw/de ztw downloadssectie op mijn site doorlinken?
A. Ja, dat mag.

V. Waar kan ik de ztw designers bereiken over een bug in hun downloads?
A. Dat hoeft niet! We hebben op de downloadssectie een optie waarmee je defecte downloads kunt melden, wij zullen dan contact opnemen met de designer.
Site menu
Zoeken
Links
Site populairiteit
Copyright ZTW Download-sectie © 2018 Powered by uCoz